Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona

Zie de meest beroemde bezienswaardigheden, monumenten, en plaatsen die Barcelona zo bijzonder maken om te bezoeken tijdens het maken van een ontspannen fietstocht. De Barcelona Stads Tour laat u de onmisbare plekken in Barcelona zien, zowel in als buiten het centrum. Van het strand tot de verborgen schatten van de stad.

Ontdek het echte Barcelona met zijn levendige energie en adembenemende architectuur, dat alles vlak aan de kust.

Een gemakkelijke rit met voldoende foto momenten, verhalen, en anekdotes met een gratis drankjes in een strand café.

  • Barcelona bike tour Frank Gehry
  • Barcelona bike tour Gothic
  • Barcelona bike tour group
  • Barcelona bike tour group guide
  • Barcelona bike tour MACBA guide>
  • Barcelona bike tour port olimpic
  • Barcelona bike tour port olimpic fish
  • Barcelona bike tour sant felip neri
  • Barcelona bike tour sant felip neri

Inbegrepen in de tour: Tour met gids van ongeveer 3.5 uur, een gratis flesje water, een gratis drankje in een bar, een stuur tasje voor eigendommen. Engels, Frans, Nederlands, Duits, Portugees, Spaans en Catalaans zonder extra kosten, een monteur, fiets helmen, kinderzitjes en regenjassen beschikbaar zonder extra kosten. Openbare aansprakelijkheid verzekering.

Route: Contemporary Art Museum, Raval, Barcelona City Hall, Cathedral, Gothic Quarter, Port Vell, Barceloneta beach, Olimpic Port, Ciutadella Park, Sagrada Familia, Casa Batlló, Casa Milá, and Plaça Catalunya en nog veel meer...

Neem contact met ons op

Als u naar Barcelona komt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een offerte. We organiseren graag een fiets tour voor u.

+34 933 171 970

groups@barcelonaciclotour.com


Vertegenwoordigt u een bedrijf? Neem alstublieft contact met ons op voor speciale aanbiedingen.

Onze Fietsen
Onze gidsen

Het Barcelona Ciclo tour team van getrainde gidsen kent de historische gegevens en fascinerende anekdotes die Barcelona zo interessant maken. Zij laten u de onbekende plekjes en ook de meest symbolische plaatsen van Barcelona zien vanuit het perspectief van een bewoner van de stad.

Veiligheid

Tour routes volgen de fietspaden en voetgangers gebieden en vermijden het verkeer zoveel mogelijk. Een getrainde gids en een monteur met gereedschap en een eerste hulp kit begeleiden de groep. Voor maximale veiligheid worden groepen van meer dan 20 personen verdeeld in kleinere groepen met elk een eigen gids. Helmen en kinderzitjes zijn beschikbaar op aanvraag.