Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona

Eén van Barcelona´s unieke kwaliteiten in vergelijking met andere Europese steden, is haar combinatie van drukke stedelijke straten en gouden stranden langs de warme Mediterrane zee.

Omdat het zo makkelijk is om door Barcelona rond te fietsen, kunt u meer zien in 3 uur tijdens een fiets tour dan tijdens 3 dagen wandelen en de toeristische bus heeft geen toegang tot het strand en de nauwe mooie straatjes van El Born en de Gotische wijk.

Barcelona is een geweldige stad om te fietsen, de Strand Tour start in het drukke centrum en leidt u dan naar de rustigere kustlijn. De route gaat langs de kust en stopt voor een verfrissend drankje langs het strand. Onderweg terug naar de Gotische wijk kunt u zien waarom Barcelona één van de meest gewenste steden van Europa is om in te wonen.

Gratis drankje in een strand bar

  • Beach tour Barcelona by bike Port Olimpic
  • Beach tour Barcelona by bike Barceloneta
  • Beach tour Barcelona-by bike Barceloneta
  • Beach bike tour Barcelona Port Olimpic
  • Barcelona bike tour barceloneta beach
  • Barcelona bike tour barceloneta beach
  • Barcelona beach bike tour free drink

Inbegrepen in de tour: Tour met gids van ongeveer 3.5 uur, een gratis flesje water, een gratis drankje in een bar, een stuur tasje voor eigendommen. Engels, Frans, Nederlands, Duits, Portugees, Spaans en Catalaans zonder extra kosten, een monteur, fiets helmen, kinderzitjes en regenjassen beschikbaar zonder extra kosten. Openbare aansprakelijkheid verzekering.

Route: Raval Quarter, Barceloneta Beach, Olimpic Port, Nova Icaria Beach, Bogatell Beach, Mar Bella Beach, Ciutadella Park, Born Quarter, Gothic Quarter.

Neem contact met ons op

Als u naar Barcelona komt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een offerte. We organiseren graag een fiets tour voor u.

+34 933 171 970

groups@barcelonaciclotour.com


Vertegenwoordigt u een bedrijf? Neem alstublieft contact met ons op voor speciale aanbiedingen.

Onze Fietsen
Onze gidsen

Het Barcelona Ciclo tour team van getrainde gidsen kent de historische gegevens en fascinerende anekdotes die Barcelona zo interessant maken. Zij laten u de onbekende plekjes en ook de meest symbolische plaatsen van Barcelona zien vanuit het perspectief van een bewoner van de stad.

Veiligheid

Tour routes volgen de fietspaden en voetgangers gebieden en vermijden het verkeer zoveel mogelijk. Een getrainde gids en een monteur met gereedschap en een eerste hulp kit begeleiden de groep. Voor maximale veiligheid worden groepen van meer dan 20 personen verdeeld in kleinere groepen met elk een eigen gids. Helmen en kinderzitjes zijn beschikbaar op aanvraag.