Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona

Barcelona is wereld beroemd voor zijn lekkere tapas hapjes en op deze tour wordt u meegenomen naar een aantal bars die gespecialiseerd zijn in tapas en waar u stopt om te zitten en van deze heerlijke lekkernijen te proeven.

Ontdek de beroemdste monumenten en bezienswaardigheden van Barcelona en ook zijn verborgen plekjes tijdens een ontspannen fiets tour die u door het charmante oude centrum leidt en langs de gouden zandstranden.

Werkelijk een heerlijke tour!

  • Barcelona tapas tour by bike
  • Barcelona bike tour tapas sagardi
  • Barcelona bike tour tapas Barceloneta beach
  • Barcelona bike tour spanish tapas
  • Barcelona bike tour spanish tapas
  • Barcelona activities tapas bike tour

Inbegrepen in de tour: Tour met gids van ongeveer 3.5 uur, een gratis flesje water, een gratis drankje in een bar, een stuur tasje voor eigendommen. Engels, Frans, Nederlands, Duits, Portugees, Spaans en Catalaans zonder extra kosten, een monteur, fiets helmen, kinderzitjes en regenjassen beschikbaar zonder extra kosten. Openbare aansprakelijkheid verzekering. 2 stops om tapas te proeven

Route: Raval Quarter, Gothic Quarter, Barceloneta Beach, Olimpic Port, Ciutadella Park, Born Quarter.

Neem contact met ons op

Als u naar Barcelona komt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een offerte. We organiseren graag een fiets tour voor u.

+34 933 171 970

groups@barcelonaciclotour.com


Vertegenwoordigt u een bedrijf? Neem alstublieft contact met ons op voor speciale aanbiedingen.

Onze Fietsen
Onze gidsen

Het Barcelona Ciclo tour team van getrainde gidsen kent de historische gegevens en fascinerende anekdotes die Barcelona zo interessant maken. Zij laten u de onbekende plekjes en ook de meest symbolische plaatsen van Barcelona zien vanuit het perspectief van een bewoner van de stad.

Veiligheid

Tour routes volgen de fietspaden en voetgangers gebieden en vermijden het verkeer zoveel mogelijk. Een getrainde gids en een monteur met gereedschap en een eerste hulp kit begeleiden de groep. Voor maximale veiligheid worden groepen van meer dan 20 personen verdeeld in kleinere groepen met elk een eigen gids. Helmen en kinderzitjes zijn beschikbaar op aanvraag.