Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona

Barcelona heeft een geweldige energie in de nacht. De hete zon gaat onder en de straten koelen af en worden levendig met mensen die uitgaan en genieten van de Mediterrane levensstijl. De fiets tour leidt u langs de prachtige verlichte straten en gebouwen van Barcelona.

U stopt bij het strand voor een verfrissend drankje op een terras. Daarna gaat u verder naar de verbazingwekkende Magische Fonteinen van Montjuic, een show van licht, water en muziek.

Een fantastische tour waar u mooie herinneringen aan over zult houden van het nachtelijke Barcelona.

Inbegrepen in de tour: Tour met gids van ongeveer 3.5 uur, een gratis flesje water, een gratis drankje in een bar, een stuur tasje voor eigendommen. Engels, Frans, Nederlands, Duits, Portugees, Spaans en Catalaans zonder extra kosten, een monteur, fiets helmen, kinderzitjes en regenjassen beschikbaar zonder extra kosten. Openbare aansprakelijkheid verzekering.

Route: Raval Quarter, Gothic Quarter, Barceloneta Beach, Olimpic Port, Ciutadella Park, the Magic Fountains.

Neem contact met ons op

Als u naar Barcelona komt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een offerte. We organiseren graag een fiets tour voor u.

+34 933 171 970

groups@barcelonaciclotour.com


Vertegenwoordigt u een bedrijf? Neem alstublieft contact met ons op voor speciale aanbiedingen.

Onze Fietsen
Onze gidsen

Het Barcelona Ciclo tour team van getrainde gidsen kent de historische gegevens en fascinerende anekdotes die Barcelona zo interessant maken. Zij laten u de onbekende plekjes en ook de meest symbolische plaatsen van Barcelona zien vanuit het perspectief van een bewoner van de stad.

Veiligheid

Tour routes volgen de fietspaden en voetgangers gebieden en vermijden het verkeer zoveel mogelijk. Een getrainde gids en een monteur met gereedschap en een eerste hulp kit begeleiden de groep. Voor maximale veiligheid worden groepen van meer dan 20 personen verdeeld in kleinere groepen met elk een eigen gids. Helmen en kinderzitjes zijn beschikbaar op aanvraag.