Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona

Deze fiets tour door Barcelona is speciaal ontwikkeld om te zien of een groep goed samen kan werken als een team maar ook om de leden van het team te inspireren.

Met 158 kilometer aan fietspaden, is Barcelona een goede plek om te fietsen. Tijdens de tour bezoekt de groep verschillende bezienswaardigheden en monumenten van Barcelona, waar zij vervolgens vragen over moeten beantwoorden, foto's van moeten maken en samen moeten werken om het juiste antwoord te vinden. Het team dat het beste samen werkt en de meeste juiste antwoorden heeft, wint een prijs.

Deze tour is de beste manier om de stad te ontdekken en te werken aan samenwerking binnen een team.

  • team building barcelona bike tour
  • Barcelona bike tour team building
  • Barcelona bike tour team building quiz photo
  • Barcelona bike tour team building quiz photo
  • Barcelona bike tour team building quiz photo
  • Barcelona bike tour team building quiz photo
  • Barcelona bike tour team building guide
  • Barcelona bike tour team building Barceloneta beach
  • Barcelona bike tour funniest team building

Inbegrepen in de tour: Tour met gids van ongeveer 3.5 uur, een gratis flesje water, een gratis drankje in een bar, een stuur tasje voor eigendommen. Engels, Frans, Nederlands, Duits, Portugees, Spaans en Catalaans zonder extra kosten, een monteur, fiets helmen, kinderzitjes en regenjassen beschikbaar zonder extra kosten. Openbare aansprakelijkheid verzekering.

Route: Raval Quarter, Gothic Quarter, Barceloneta Beach, Olimpic Port, Ciutadella Park, Born Quarter.

Neem contact met ons op

Als u naar Barcelona komt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een offerte. We organiseren graag een fiets tour voor u.

+34 933 171 970

groups@barcelonaciclotour.com


Vertegenwoordigt u een bedrijf? Neem alstublieft contact met ons op voor speciale aanbiedingen.

Onze Fietsen
Onze gidsen

Het Barcelona Ciclo tour team van getrainde gidsen kent de historische gegevens en fascinerende anekdotes die Barcelona zo interessant maken. Zij laten u de onbekende plekjes en ook de meest symbolische plaatsen van Barcelona zien vanuit het perspectief van een bewoner van de stad.

Veiligheid

Tour routes volgen de fietspaden en voetgangers gebieden en vermijden het verkeer zoveel mogelijk. Een getrainde gids en een monteur met gereedschap en een eerste hulp kit begeleiden de groep. Voor maximale veiligheid worden groepen van meer dan 20 personen verdeeld in kleinere groepen met elk een eigen gids. Helmen en kinderzitjes zijn beschikbaar op aanvraag.