Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona

Barcelona heeft alles: de zon, de zee en een prachtig centrum. Daarnaast heeft het de heuvel Tibidabo vlak achter de stad vanwaar u adembenemende panoramische uitzichten heeft over Barcelona.

We transporteren de groep en de fietsen naar de top van de heuvel waar u ontspannen langs de top kunt fietsen terwijl uw gids uitleg geeft over het prachtige uitzicht. Dit is een fantastische mogelijkheid om een kant van Barcelona te zien waar niet veel mensen komen omdat de toeristische bus hier niet komt.

De fiets tour leidt u langs een pad op de top waar u uw camera constant nodig zult hebben terwijl u Barcelona vanaf het hoogste punt in de stad ontdekt.

De tour stopt voor een verfrissend drankje in een bar vanwaar u ook het prachtige uitzicht kunt bewonderen.

  • Barcelonastudent bicycle tour
  • Barcelona bike tour students fun activity
  • Barcelona bike tour students fun activity
  • Barcelona bike ride student tour
  • Barcelona bike ride student tour
  • Barcelona bike ride student bicycle tour

Inbegrepen in de tour: Tour met gids van ongeveer 3.5 uur, een gratis flesje water, een gratis drankje in een bar, een stuur tasje voor eigendommen. Engels, Frans, Nederlands, Duits, Portugees, Spaans en Catalaans zonder extra kosten, een monteur, fiets helmen, kinderzitjes en regenjassen beschikbaar zonder extra kosten. Openbare aansprakelijkheid verzekering. Transport van fietsen en fietsers.

Route: Carretera de les Aigües.

Neem contact met ons op

Als u naar Barcelona komt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een offerte. We organiseren graag een fiets tour voor u.

+34 933 171 970

groups@barcelonaciclotour.com


Vertegenwoordigt u een bedrijf? Neem alstublieft contact met ons op voor speciale aanbiedingen.

Onze Fietsen
Onze gidsen

Het Barcelona Ciclo tour team van getrainde gidsen kent de historische gegevens en fascinerende anekdotes die Barcelona zo interessant maken. Zij laten u de onbekende plekjes en ook de meest symbolische plaatsen van Barcelona zien vanuit het perspectief van een bewoner van de stad.

Veiligheid

Tour routes volgen de fietspaden en voetgangers gebieden en vermijden het verkeer zoveel mogelijk. Een getrainde gids en een monteur met gereedschap en een eerste hulp kit begeleiden de groep. Voor maximale veiligheid worden groepen van meer dan 20 personen verdeeld in kleinere groepen met elk een eigen gids. Helmen en kinderzitjes zijn beschikbaar op aanvraag.