Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona
Horarios:
El tour diari surt a les 11 del matí tot l´any, i a les 16:30h del 15 d´abril al 31 d´octubre, i tots els dissabtes i diumenges de novembre.

El tour diari en bicicleta per Barcelona en anglès és el nostre tour més popular, i surt cada dia de la Pça. Catalunya a les 11 del matí.

El tour dura tres hores i para a 17 llocs d´interès, amb fascinants explicacions per part dels guies. No cal cap reserva prèvia, només t´has de presentar al punt de sortida 10 minuts abans del començament del tour. Veure horaris del tour. Viu la Barcelona real mentre descobreixes tota la ciutat en bici.

Veure descomptes especials.

Podemos organizar grupos de hasta 400 personas de una vez (divividos en grupos de 20 con un guía). Organizamos regularmente tours de grupo para colegios y universidades, empresas, clubes, asociaciones, grupos de amigos y familias.

Ofrecemos los siguientes tours que se pueden adaptar a las necesidades de su grupo: Tour de Barcelona, Tour de Tapas, Tour de Tibidabo, Tour en la playa, Tour nocturno por Barcelona y Tour-gincana.

Por favor, haga click en cada Tour para más detalles

Benvinguts a Barcelona

L´encant de Barcelona és famós arreu del món, per la qual cosa ha esdevingut la 16ª ciutat més visitada del planeta. Barcelona Ciclo Tours estan dissenyats per ensenyar el bo i millor de Barcelona als visitants, tenen cura de les seves necessitats i alhora estan al servei de la ciutat i els seus habitants. Hi ha molt a veure a Barcelona: 2000 anys d´història, històries urbanes, places i carrers bonics, platges daurades, botigues, mercats, gent i cultura… tot plegat fa d´ella una ciutat vibrant, rica en diversitat i experiències.

Els visitants de Barcelona descobreixen molt més en bicicleta en tres hores i mitja que en tres dies a peu o des del seient d´un autobús turístic. L´equip de guies preparats per Barcelona Ciclo Tour coneix bé la història i el funcionament de la ciutat, i mitjançant anècdotes fascinants i històries memorables, ensenyen els seus trets més característics i revelen els seus secrets mentre els visitants circulen relaxadament per la ciutat en bicicleta.

Barcelona és una ciutat perfecta per la bicicleta, amb més de 158km de carrils bici. El clima suau i assolellat permet que s´hi puguin desenvolupar activitats a l´aire lliure durant tot l´any.

Totes les rutes de Barcelona Ciclo Tour circulen per carrils bici i carrers per als vianants, eviten el trànsit el màxim possible, i sempre segueixen el terreny més pla. Els nostres tours estan dissenyats perquè els gaudeixin gent de totes les edats, amb parades freqüents per parlar de les vistes o beure alguna cosa. Hi ha seients per als infants i cascs disponibles de franc.

Recomanem Barcelona Ciclo Tours com la manera més informativa i relaxada de descobrir la bella ciutat de Barcelona.

Reserva Ara