Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona
Tour Times:
De dagelijkse tour vertrekt om 11.00 uur ´s ochtends gedurende het hele jaar. Van 15 april tot 31 oktober en elke zaterdag en zondag in november is er ook een tour om 16.30 uur.

De dagelijkse Barcelona fiets tour in het Engels in onze meest populaire tour en vertrekt elke dag van Plaça Catalunya om 11.00 uur.

De tour duurt 3 uur en stopt op 17 interessante plaatsen met fascinerende uitleg van de gidsen. Reserveren is niet nodig, kom gewoon naar het vertrek punt 10 minuten voor de tour van start gaat. Zie tour tijden. Ervaar het echte Barcelona wanneer je de stad per fiets ontdekt.

Zie speciale kortingen.

We kunnen tours voor groepen tot 400 mensen organiseren (opgesplitst in groepen van 20 man met gids). We organiseren regelmatig groep tours voor scholen en universiteiten, bedrijven en organisaties, clubs, verenigingen, vrienden groepen en families.

We offer the following tours that can be adapted to your group’s needs: Barcelona City Tour, Tapas Tour, Tibidabo Tour, Beach Tour, Night Tour and Teambuilding Tour.

Please click on each tour for more details

Welkom in Barcelona

Barcelona´s charme is wereldberoemd en maakt het de 16de meest bezochte stad in de wereld. Barcelona Ciclo Tours zijn ontworpen om de stad in al zijn glorie te laten zien aan zijn bezoekers. Het voorziet in de wensen en behoeften van bezoekers terwijl het rekening houdt met de stad en zijn inwoners. Er is zoveel te zien in Barcelona: 2000 jaren geschiedenis, verhalen, mooie straten en pleinen, gouden stranden, boetiekjes, markten, mensen en culturen…alles draagt bij aan een levendige stad, rijk aan diversiteit en ervaringen.

Bezoekers ontdekken zo veel meer per fiets in 3,5 uur dan in 3 dagen te voet of vanuit een toeristen bus. Het Barcelona Ciclo Tour team van getrainde gidsen weet veel van de geschiedenis en het leven in de stad. Met fascinerende anekdotes en gedenkwaardige verhalen laten zij het authentieke Barcelona en haar geheimen zien terwijl bezoekers ontspannen en vrij door de stad fietsen.

Barcelona is een erg fiets vriendelijke stad met meer dan 158 kilometer aan fietspaden. Het milde, zonnige klimaat van de stad maakt activiteiten in de open lucht het hele jaar mogelijk.

Alle Barcelona Ciclo Tour routes houden fietspaden en voetgangers gebieden aan en vermijden het verkeer waar mogelijk. Ook zijn de routes op vlak terrein. Onze tours zijn ontwikkeld voor alle leeftijden en er wordt vaak gestopt, elke paar honderd meter, voor uitleg over de bezienswaardigheden of om wat te drinken. Kinderzitjes en helmen zijn beschikbaar en zijn gratis.

We raden Barcelona Ciclo Tour aan als de meest ontspannen en informatieve manier om de prachtige stad Barcelona te ontdekken.

Boek Nu