Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona

Fietsend door de straten van Barcelona is de meest opwindende en bevrijdende manier om deze mediterrane kust stad te ontdekken, zelfs als je niet regelmatig fietst. Zie meer in drie uur op de fiets dan je zou kunnen zien in drie dagen per voet en zie straten, gebouwen en parken waar bussen en treinen niet eens in de buurt kunnen komen.

We kunnen tours voor groepen tot 400 mensen organiseren (opgesplitst in groepen van 20 man met gids). We organiseren regelmatig groep tours voor scholen en universiteiten, bedrijven en organisaties, clubs, verenigingen, vrienden groepen en families.

We bieden gidsen in de volgende talen, zonder extra kosten: Engels, Frans, Nederlands, Duits, Portugees, Spaans en Catalaans. We hebben acht gespecialiseerde fiets tours gecreëerd voor groepen, die de nadruk leggen op verschillende aspecten van Barcelona's cultuur, architectuur en levensstijl. Deze kunnen aangepast worden aan de wensen en behoeften van de groep, of dat nou een bedrijfsuitje of een schoolreisje is.

Neem alstublieft contact met ons op voor meer informatie.


Elk van de volgende Barcelona Ciclo Tours kan aangepast worden.

Includes
  • Exclusive and personalized guided bike tours for groups up to 400 people.
  • Excellent location for departures: Plaça Catalunya
  • Tour with a maximum of twenty people per group for an optimal activity.
  • A free bottle of water in the bike's handlebar bag.
  • Delivery of bicycles to your hotel or restaurant.
  • Helmets, child seats and rain coats at your disposal with no additional cost
  • The most enjoyable way to experience this amazing city!
Onze Fietsen
Onze gidsen

Het Barcelona Ciclo tour team van getrainde gidsen kent de historische gegevens en fascinerende anekdotes die Barcelona zo interessant maken. Zij laten u de onbekende plekjes en ook de meest symbolische plaatsen van Barcelona zien vanuit het perspectief van een bewoner van de stad.

Veiligheid

Tour routes volgen de fietspaden en voetgangers gebieden en vermijden het verkeer zoveel mogelijk. Een getrainde gids en een monteur met gereedschap en een eerste hulp kit begeleiden de groep. Voor maximale veiligheid worden groepen van meer dan 20 personen verdeeld in kleinere groepen met elk een eigen gids. Helmen en kinderzitjes zijn beschikbaar op aanvraag.

Groep fiets tours
vertrekken van Calle Tallers 45, tenzij anders georganiseerd. Kijk uit naar de palmboom. We zijn op slechts 5 minuten van Placa Catalunya.

De levering van de fietsen op een ander vertrekpunt naar keus kan georganiseerd worden, evenals het ophalen van de fietsen.

Onze klanten
Wat onze tevreden klanten gezegd hebben over de groep tours

"Everything was GREAT! The guide was the best! Runtime (Belgium)

"Everybody was happy with the organization of the tour. It was perfect! Salans (Spains)

"Barcelona was great!! :) And the bike tour was really nice and everyone enjoyed it a lot... It was a really nice way to explore Barcelona! Gymnasium Muttenz (Switzerland)

"Everything went well. The students have evaluated the program of the week and the has been one of the best activities. Thank you for help, specially to the guide. MHTV (Holland)

"The group ejoyed the tour very much! Thanks again. Solinest (France)

"just finished the tour and it was great! Thanks a lot again on behalf of the team. Lufthansa (Germany)

"All was perfect! Everybody was very fine. Securitas (France)

"The tour with your guides was really nice, we enjoyed it a lot. It was the first time tour and i had a very good impression. Lallemand (UK)

"We were very happy with our guide. The explanation of Barcelona was very good. Thanks very much. Colomaplus (Belgium)

Boek Nu