Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona
Veel gestelde vragen

Is het veilig om in het centrum van Barcelona te fietsen?

Veiligheid is cruciaal tijdens onze tours. Daarom volgen we grotendeels fietspaden en rustige straatjes. We vermijden auto verkeer waar mogelijk. Fietsen is de laatste tijd erg populair geworden in Barcelona. Ook de gemeenteraad bevordert het gebruik van fietsen als vorm van dagelijks transport door middel van het publieke fiets systeem voor de inwoners van Barcelona.

Krijgen we de kans om te stoppen en foto's te maken?

Elke paar honderd meters stoppen we om de bezienswaardigheden te bespreken, dus er is genoeg tijd om foto's te nemen.

Stoppen we om iets te drinken?

We stoppen halverwege de tour voor een drankje aan het strand en alle fietsen hebben een tasje met een gratis flesje water.

In welke taal zijn de tours?

De dagelijkse tour in de ochtend en middag is in het Engels, net als de Barcelona nacht tour. We bieden ook tours aan in het Engels, Frans, Duits, Portugees, Spaans en Catalaans als u van tevoren boekt. Andere talen zijn ook beschikbaar op aanvraag wanneer van tevoren geboekt, deze zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Wat moet ik meenemen?

Zo weinig mogelijk: comfortabele kleding, wat geld en je camera. Alle fietsen hebben een tasje waar je je persoonlijke eigendommen in kunt stoppen. We kunnen je rugzak of tas tijdens de tour veilig in de winkel bewaren.

Wat als het regent?

In een stad met meer dan 300 dagen zon per jaar hoeven we ons niet druk te maken over slecht weer, maar als het nodig is worden waterdichte poncho's aangeboden.

Kan ik mijn eigen fiets meenemen?

Natuurlijk! We geven je €6 korting als je met een van onze tours meedoet met je eigen fiets.

Boek Nu