Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona
Over ons

Het The Barcelona CicloTour team gelooft stellig dat fietsen de meest leuke, ontspannende en informatieve manier is om Barcelona te leren kennen. Het bedrijf bestaat al 10 jaar en is er trots op dat het één van de eersten was die fietsen als vorm van toerisme en als dagelijks transport in Barcelona gepromoot heeft, beiden zijn inmiddels bekende activiteiten in de stad. Het mooie van fietsen als vorm van toerisme in een drukke stad als Barcelona, is dat het een duurzame activiteit is die geen risico met zich meebrengt voor het milieu of het dagelijks leven in de stad.

Onze flexibiliteit, aandacht voor detail en de zorg die we besteden aan elke klant heeft over de jaren bewezen onze grootste kracht en succes te zijn. We waarderen het dat ons werk niet alleen met fietsen te maken heeft maar ook met mensen en we nemen onze verantwoordelijkheid serieus.

Door de jaren heen hebben we samengewerkt met grote internationale en nationale touroperators, evenementen- en reis organisaties, bedrijven en instellingen om premium kwaliteit diensten aan te bieden aan groepen en individuele klanten om de wonderen van deze prachtige stad per fiets te ervaren. Barcelona trekt bezoekers van over de hele wereld en we zijn er trots op onze fiets tours aan te kunnen bieden in 7 verschillende talen, zonder extra kosten.

Al onze gidsen zijn meertalig en geselecteerd om hun uitstekende sociale vaardigheden. Allen hebben veel gereisd en hebben veel kennis van de geschiedenis, het verleden en heden van de stad. Zij zorgen ervoor dat de vele tours en activiteiten die wij bieden plezierig en opwindend zijn en zij letten altijd op de behoeften en veiligheid van de klant.

Boek Nu