Barcelona Bike Tours - Barcelona by Bike - Bike Tours Barcelona - Bicycle Tour Barcelona

Boek Nu

Geniet van Barcelona's meest populaire bezienswaardigheden waaronder: Gaudi's werken, de gotische buurt, de kathedraal en de Romeinse stadsmuren, Parc Ciutadella, de stranden en nog veel meer, allemaal in een ontspannen tour van ongeveer 3 uur die stopt op 17 plaatsen. Een gratis drankje in een strand café is inbegrepen.

Onze gidsen vertellen in het Engels de fascinerende waarheid en verhalen over Barcelona's geheimen, obscure hoekjes en meest beroemde gebouwen en monumenten.

De beste manier om Barcelona te zien is per fiets.

Virtual Tour
Includes
  • 1 Bike per person
  • 3.5 hour tour with guide
  • A free bottle of water
  • A free drink at a beach café
  • A handlebar-bag for personal
    belongings
  • Free helmets and child seats
    available on request

Plaça Catalunya, voor de deur van Hard Rock Café

Kijk uit naar onze gidsen in hun rode Ciclo Tour T-shirts. Het is het best om er 10 minuten voor de vertrek te zijn.

11:00 Ochtend Tour

Elke dag van het jaar, behalve 25 december en 1 januari.

16:30 Middag Tour

Elke dag van 15 april tot 31 oktober en elke zaterdag en zondag in november.

19:30 Nacht Tour

Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 1 juni tot 30 september en elke vrijdag en zaterdag in oktober.

Houd van Barcelona zoals de bewoners doen.

De dagelijkse tour en nacht tour zijn de perfecte tours om de stad op een ontspannen, leuke en informatieve manier te leren kennen. Ontdek meer in 3,5 uur op de fiets dan in 3 dagen te voet. Bovendien kan je per fiets plaatsen zien waar de toeristische bus niet eens in de buurt kan komen.

Omdat onze tours fietspaden volgen, de vlakste routes nemen en verkeer vermijden waar mogelijk, kunnen mensen van alle leeftijden van de tour genieten. We stoppen elke paar 100 meter om de bezienswaardigheden te bespreken. In totaal zijn er 17 stops en is een drankje in een strand café inbegrepen.

Onze gidsen vertellen in Engels de fascinerende waarheid en verhalen over Barcelona's geheimen, meest beroemde gebouwen en monumenten.

De dagelijkse tour is de beste manier om het echte Barcelona per fiets te zien.

De dagelijkse tour gaat door in alle weersomstandigheden en waterdichte poncho's worden gratis verstrekt wanneer het regent.

Nacht Tour 19:30, elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 1 juni tot 30 september en elke vrijdag en zaterdag in oktober. Reserveren is niet nodig. Kom naar het Hard Rock Café 10 minuten voor vertrek. Kijk uit naar de Ciclo Tour gidsen in rode t-shirts.

Duur: ongeveer 3 uur.

Boek Nu